Dvojice ostřílených závodnic Lucka Kozová a Táňa Krištofová skončila přes drobnou nepozornost s kolenním návlekem na krásném 3. místě. Vzhledem k tomu, že si jako náčiní vybraly stuhy, tak je to v konkurenci jiných náčiní krásný výsledek.

Druhá závodní dvojice juniorek ve složení Ema Švančarová a Petra Kmochová, nemá tolik zkušeností a závodí ve společných skladbách poprvé. I přesto, že se na prvním závodě spíše rozkoukávaly, tak se se svou romantickou sestavou s míčem umístily na krásném 5. místě.

Do dalšího závodu ve společných skladbách jsme už přihlásili celkem 4 dvojice. Naděje starší (Lucka Kozová + Táňa Krištofová), juniorky I. ( Hanka Havlasová+Karolína Štefková), juniorky II. (Ema Švančarová+Petra Kmochová) a seniorky (Nikol Pavlovská a Stela Špundová). Závod se konal tentokrát v Hradci Králové a jmenoval se O Pohár Královny Elišky). Děvčatům se dařilo a přivezla z tohoto závodu hned 3 medaile.

Lucka Kozová a Táňa Krištofová podaly velmi hezký a vyrovnaný výkon a obsadily v kategorii nadějích starších druhé místo. Z dvojic juniorek si lépe vedla dvojice Ema Švančarová + Petra Kmochová, které obsadily krásné 2. místo. Sestavu rovněž zajely čistě, objevily se jen malé chybky. Hanka Havlasová a Karolína Štefková bohužel nezvládly psychický tlak prvního závodu a v první sestavě jim náčiní vyletělo mimo prostor. Druhé předvedení už bylo téměř bez chyby, ale ani vysoká známka za druhou sestavu nestačila na víc než 5. místo. Ostřílená dvojice seniorek Stela Špundová a Nikol Pavlovská pak obsadila ve své kategorii 1. místo.

Všem děvčatům gratulujeme!!!