Školní stravování Domů »
Prodej stravy
Termín pro odevzdání přihlášek nových strávníků ke stravování: do 23.08.2022
- Bezhotovostně – úhrada stravného probíhá bezhotovostním platebním stykem formou INKASA. První platba Vám bude stažena z účtu nejpozději do 25. dne v měsíci zálohově ve výši 900,-Kč. Je nutné povolit inkaso na Vašem bankovním účtu ve prospěch účtu číslo 107-5522080207/0100, bez variabilního symbolu.
- V hotovosti – na září mají možnost uhradit stravné v hotovosti jenom noví žáci, hotovostní platba je akceptována pouze ve výjimečných případech.
Strava | Cena |
---|---|
obědy (strávníci 7–10 let) | 39 Kč |
obědy (strávníci 11-14 let) | 41 Kč |
obědy (strávníci 15 a více let) | 43 Kč |
obědy – bezlepková dieta (strávníci 11-14 let) | 41 Kč |
obědy – bezlepková dieta (strávníci 15 a více let) | 43 Kč |
obědy zaměstnanci | 44 Kč |
Odhlašování stravy
Od září 2013 dochází ke změně v evidenci a odhlašování stravy – strávník si bude pomocí svého účtu na www.strava.cz (číslo zařízení 0633) evidovat výdej stravy, zjistit stav konta, odhlašovat stravu a vybírat z jídelníčku. Odhlašování stravy pomocí emailu nebo telefonu již není akceptováno.
Přihlášení:
aplikace pro objednávky: STRAVA.cz (kód jídelny 0633), přihlašovací jméno: prijmeni.jmeno, heslo: poslední 4 čísla variabilního symbolu/vámi změněné heslo
objednávkový box (objednávky a tisk náhradních stravenek): přihlašovací údaje z aplikace STRAVA.cz, případně použití PINu pro tisk stravenek (menu Nastavení v aplikaci)
V nutných případech je možné provést odhlášení stravy na jidelna@sportgym-ostrava.cz nebo na telefonu 596 752 255.
Mobilní aplikace
Na mobilních zařízeních s OS Android a iOS můžete použít aplikace s funkcemi portálu STRAVA.cz, dostupné na Google Play nebo App Store.
Kontakty
telefon: (+420) 596 752 255
mobil: (+420) 775 559 655 (Po-Pá 7-15 hod.)
email: jidelna@sportgym-ostrava.cz
telefon kuchyně: (+420) 597 582 163
aplikace pro objednávky: www.strava.cz (kód jídelny 0633)
Jméno | Telefon | |
---|---|---|
Komorášová Božena
| ||
Dobřecká Lucie
|