Po čtyřech letech se opět studentka našeho gymnázia specializace moderní gymnastika, Táňa Krištofová, zúčastní MS ve společných skladbách.

V pondělí 29. 8. odletěla Táňa do bulharské Sofie na poslední přípravné tréninky před MS konaného ve dnech 14.–18. 9. 2022. Před čtyřmi lety se jej účastnila naše studentka Andrea Kozová a také shodou okolností v září a v Sofii.

Táňa je 17letá studentka, která se moderní gymnastice věnuje v klubu MG SSK Vítkovice od svých 5 let. Kromě talentu, který se projevoval od začátku její kariéry, je Táňa obdařena mimořádnou houževnatostí a pílí, díky které to dotáhla až k účasti na MS.

V lednu 2022 se zúčastnila výběrového konkurzu do reprezentační společné skladby seniorek pořádaného ČSMG, na kterém uspěla. Příprava reprezentační společné skladby seniorek probíhala od února v Brně. Nejdříve formou dvou týdenních soustředění za měsíc, po dubnovém MČR jednotlivkyň probíhala příprava až na pár přestávek na uzavření známek, téměř nepřetržitě.

Do Sofie pojede Táňu podpořit 16členná výprava, tvořená trenéry, závodnicemi i rodiči :-). Táničce i ostatním závodnicím naší reprezentační skladby držíme pěsti a přejeme hodně štěstí!